Salată caldă de dovlecei prăjiți și linte Puy

Salată caldă de dovlecei prăjiți și linte Puy
Salata caldă de dovlecei prăjiți și linte Puy necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. Această garnitură are 236 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet balsamic, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 244 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Salată caldă de dovlecei de linte și ghindă cu vinetă de iaurt, Salată De Linte Puy Cu Legume Caramelizate, și Două fasole, linte Puy, Fetan și salată de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați dovleceii cu 1 lingură de ulei de măsline, cățel de usturoi, frunze de cimbru și condimente. Prăjiți timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Se amestecă împreună oțetul balsamic, lingura de ulei de măsline, muștarul integral și 1-2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți lintea Puy în apă și aruncați cu pansamentul, ceapa roșie, spanacul și roșiile cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Linte FrancezăLinte Franceză
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Împărțiți lintea între patru farfurii. Se acoperă cu dovleceii, apoi se sfărâmă peste brânză Cheshire și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheshireBrânză Cheshire
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
LinteLinte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista