Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de cartofi și ton cu sos pesto. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, pesto, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 692 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată caldă de cartofi Pesto și afine / / DF & GF, Friptură De Ton Cu Salată Caldă De Cartofi Noi, Chorizo Și Roșii, și Cina în seara asta: salată caldă de cartofi și ton.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, readuceți la fierbere și fierbeți timp de 8-10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, amestecați pesto-ul și uleiul pentru a face un pansament. Înjumătățiți roșiile, scurgeți și fulgați tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasolea în cartofi pentru ultimele 3 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți cartofii și fasolea și vârful într-un bol de salată. Se amestecă spanacul, astfel încât să se ofilească puțin în căldura din legume. Se condimentează cu sare și piper. Împrăștiați roșiile și tonul deasupra, stropiți cu pesto și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Toppinguri, Opționale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.