Salată caldă de cartofi și ton cu sos pesto

Salată caldă de cartofi și ton cu sos pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă de cartofi și ton cu sos pesto. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, pesto, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 692 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată caldă de cartofi Pesto și afine / / DF & GF, Friptură De Ton Cu Salată Caldă De Cartofi Noi, Chorizo Și Roșii, și Cina în seara asta: salată caldă de cartofi și ton.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită, readuceți la fierbere și fierbeți timp de 8-10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Între timp, amestecați pesto-ul și uleiul pentru a face un pansament. Înjumătățiți roșiile, scurgeți și fulgați tonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați fasolea în cartofi pentru ultimele 3 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Scurgeți cartofii și fasolea și vârful într-un bol de salată. Se amestecă spanacul, astfel încât să se ofilească puțin în căldura din legume. Se condimentează cu sare și piper. Împrăștiați roșiile și tonul deasupra, stropiți cu pesto și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista