Salată caldă de cartofi noi și macrou afumat

Salată caldă de cartofi noi și macrou afumat
Salata caldă de cartofi noi și macrou afumat durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 509 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 224 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica suc de lămâie, CR fra fra fra fra, creson, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar, Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat, și Grătar de nap, cartofi și macrou afumat.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o tigaie mare cu apa clocotita cu sare timp de 15-20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
În timp ce cartofii se gătesc, amestecați crme frache într-un castron mare cu crema de hrean și sucul de lămâie. Condimentează bine cu piper negru proaspăt măcinat (nu este nevoie de sare din cauza sărării macroului afumat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Sos De HreanSos De Hrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
MacrouMacrou
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Scurgeți cartofii, înjumătățiți și lăsați deoparte să se răcească câteva minute. Introduceți amestecul crme frache și amestecați astfel încât să le acopere și să devină destul de curgătoare. Acum adăugați macrou afumat și năsturel și aruncați ușor împreună. Îngrămădiți pe două farfurii și serviți imediat (cel mai bun în timp ce este încă cald).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
MacrouMacrou
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista