Noua salată caldă de cartofi cu Taleggio și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $5.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată caldă de cartofi cu rucola, Salată caldă de cartofi cu Halibut și Rucola, și Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece, puneți un capac deasupra și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sare, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 12 până la 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(fie Fie Obișnuit)
3
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mare, aruncați rucola cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați pe un platou mare rezistent la cuptor.
5
Tăiați cartofii în jumătate și aranjați pe rucola într-un singur strat. Se acoperă cu brânza Taleggio și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când brânza se topește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ