Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola

Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola
Noua salată caldă de cartofi cu Taleggio și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $5.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată caldă de cartofi cu rucola, Salată caldă de cartofi cu Halibut și Rucola, și Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece, puneți un capac deasupra și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați sare, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 12 până la 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mare, aruncați rucola cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați pe un platou mare rezistent la cuptor.
5
Tăiați cartofii în jumătate și aranjați pe rucola într-un singur strat. Se acoperă cu brânza Taleggio și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când brânza se topește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista