Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola

Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola
Noua salată caldă de cartofi cu Taleggio și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $5.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată caldă de cartofi cu rucola, Salată caldă de cartofi cu Halibut și Rucola, și Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece, puneți un capac deasupra și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sare, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 12 până la 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mare, aruncați rucola cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați pe un platou mare rezistent la cuptor.
5
Tăiați cartofii în jumătate și aranjați pe rucola într-un singur strat. Se acoperă cu brânza Taleggio și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe aproximativ 1 minut, sau până când brânza se topește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista