Salată caldă de cartofi cu slănină
Salata caldă de cartofi cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 254 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați Cartofi, Arpagic, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină, Salată Caldă De Slănină De Cartofi, și Salată Caldă De Cartofi Cu Slănină.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu generozitate cu apă rece sărată (1 lingură de sare pentru 3 litri de apă) într-o oală și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, dar încă calzi, curățați-i și tăiați-i în bucăți de 1 inch, apoi aruncați cu oțet și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Gătiți slănina în ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic, rotind ocazional, până când este crocantă.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie, rezervând grăsime în tigaie.
Adăugați 1/4 cană de grăsime de slănină fierbinte în cartofi și aruncați. Zdrobiți grosolan slănina deasupra, apoi adăugați arpagic și sare și piper după gust și aruncați.