Salată caldă de avocado cu chorizo picant
Rețeta salată caldă de avocado cu chorizo picant poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $10.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 881 calorii. Dacă aveți la îndemână salată de frunze și ierburi pentru bebeluși, oțet balsamic, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. 297 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Glisoare Chorizo cu răspândire picantă de Avocado, Salată caldă de chorizo și năut, și Salată caldă de năut, chorizo și ardei.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Se prăjește ciabatta timp de 8-10 minute, aruncând ocazional, până când începe să se rumenească și să se rumenească, apoi se înclină într-un bol mare de salată.
Așezați chorizo în tigaie și prăjiți uscat timp de 2 minute până când dă un ulei roșu. Aruncați roșiile și gătiți la foc mare timp de 1-2 minute până când încep să se înmoaie.
Stropiți peste oțet, adăugați zahărul și condimentați bine.
Amestecați ușor avocado, salata și uleiul de măsline rămas cu crutoanele. Lingurați peste chorizo și roșii și stropiți cu orice suc de tigaie.