Rețeta Salată Caesar de pui la grătar se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru 2,83 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 57 g de grăsimi și un total de 782 de calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână parmezan, unt, romaine rupte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin pentru The Fourth Of July. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67%, ceea ce este destul de bun. Salata Caesar cu pui Caesar la gratar, Salata Caesar cu pui Caesar la gratar si Salata Caesar cu pui la gratar sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați untul, praful de usturoi și sarea condimentată; se adaugă cuburi de pâine și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se aseaza pe o tava de copt; Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Turnați pansamentul italian într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți puiul, neacoperit, la foc mediu sau prăjiți la 4-6 inchi de la căldură timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Tăiați în fâșii sau cuburi; da la frigider pana se raceste.
6
Chiar înainte de servire, combinați romaina, brânza, crutoanele și puiul într-un castron de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Pepperoncini, Pentru Garnitură
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu dressing Caesar; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Salata Caesar de pui poate fi combinată cu Pinot Grigio, Albarino și Gavi. Vă recomandăm un vin alb crocant și uscat, cum ar fi Gavi, Albariño sau Pinot Grigio. Aceste vinuri rezistă sosului înțepător și completează celelalte arome. Ai putea încerca Fetzer Vineyards Valley Oaks Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fetzer Vineyards Valea Stejari Pinot Grigio
Acest Pinot Grigio este curat, cu un caracter de fructe înainte și o coloană acidă crocantă. Există arome de mango, pere, condimente de portocale, lemongrass și ananas. În gură, există arome de fructe tropicale, mere, pere și o notă frumoasă de citrice portocalie, echilibrată cu mineralitate și un final minunat, rotund.