Salată Caesar la grătar cu creveți

Salată Caesar la grătar cu creveți
Salata Caesar la grătar cu creveți este o rețetă americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 672 calorii. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de inimi romaine, parmezan, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Creveți La Grătar Caesar, Salată De Creveți La Grătar-Caesar, și Salată De Creveți La Grătar Caesar.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună maioneza, 1/4 cană de ulei, hamsiile, usturoiul, coaja și sucul de lămâie și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați 1 cană de parmezan și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3
Preîncălziți o tigaie mare pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Tăiați romaina în sferturi pe lungime, lăsând o parte din tulpină atașată la fiecare sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
5
Periați părțile tăiate ale Romanei cu 1/4 cană de pansament Caesar și așezați partea tăiată în jos pe grătar. Grătiți până când prima parte este ușor carbonizată, aproximativ 1 minut, apoi întoarceți-o pe cealaltă parte tăiată și gătiți până când este ușor carbonizată, aproximativ 1 minut suplimentar. Nu aglomerați grătarul, lăsând 1/2 inch de spațiu între fiecare sfert de romaine; grătar în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Aruncați creveții cu restul de 1 lingură de ulei și presărați ușor cu sare și piper. Grătiți creveții până când sunt ușor carbonizați în pete pe ambele părți și tocmai gătite, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați într-un bol de amestecare și aruncați cu 1 lingură de pansament Caesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Periați interiorul baghetei cu 1/4 cană de pansament Caesar și așezați partea tăiată în jos pe grătar. Gatiti pana se carbonizeaza usor si se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Tăiați fiecare bucată de baghetă pe jumătate pe lungime și apoi transversal, astfel încât să aveți în total 8 grisine mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
10
Împărțiți romaina la grătar între 4 farfurii mari. Împrăștiați o cantitate egală de creveți pe fiecare farfurie. Subțiați pansamentul rămas cu 2 lingurițe de apă și stropiți peste romaine și creveți la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Se presară cu parmezanul rămas și se servește cu pâinea la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista