Salată Caesar la grătar cu creveți

Salata Caesar la grătar cu creveți este o rețetă americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 672 calorii. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de inimi romaine, parmezan, baghetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Creveți La Grătar Caesar, Salată De Creveți La Grătar-Caesar, și Salată De Creveți La Grătar Caesar.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneza, 1/4 cană de ulei, hamsiile, usturoiul, coaja și sucul de lămâie și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un bol de amestecare.
Adăugați 1 cană de parmezan și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Preîncălziți o tigaie mare pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Tăiați romaina în sferturi pe lungime, lăsând o parte din tulpină atașată la fiecare sfert.
Periați părțile tăiate ale Romanei cu 1/4 cană de pansament Caesar și așezați partea tăiată în jos pe grătar. Grătiți până când prima parte este ușor carbonizată, aproximativ 1 minut, apoi întoarceți-o pe cealaltă parte tăiată și gătiți până când este ușor carbonizată, aproximativ 1 minut suplimentar. Nu aglomerați grătarul, lăsând 1/2 inch de spațiu între fiecare sfert de romaine; grătar în loturi, dacă este necesar.
Aruncați creveții cu restul de 1 lingură de ulei și presărați ușor cu sare și piper. Grătiți creveții până când sunt ușor carbonizați în pete pe ambele părți și tocmai gătite, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un bol de amestecare și aruncați cu 1 lingură de pansament Caesar.
Periați interiorul baghetei cu 1/4 cană de pansament Caesar și așezați partea tăiată în jos pe grătar. Gatiti pana se carbonizeaza usor si se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Tăiați fiecare bucată de baghetă pe jumătate pe lungime și apoi transversal, astfel încât să aveți în total 8 grisine mari.
Împărțiți romaina la grătar între 4 farfurii mari. Împrăștiați o cantitate egală de creveți pe fiecare farfurie. Subțiați pansamentul rămas cu 2 lingurițe de apă și stropiți peste romaine și creveți la grătar.
Se presară cu parmezanul rămas și se servește cu pâinea la grătar.