Salată Caesar cu carne de porc mărunțită

Salată Caesar cu carne de porc mărunțită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Caesar cu carne de porc mărunțită. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 805 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salată română, usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată Caesar cu sos cremos de usturoi prăjit și parmezan crocant, Tostadas de porc mărunțit cu salată de ridiche Xnipec, și Carne de porc glazurată cu muștar cu salată de mere Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aruncați cuburile de pâine cu 1 lingură de ulei și întindeți-le pe o foaie de copt. Prăjiți crutoanele timp de aproximativ 10 minute, sau până devin aurii și doar crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-un blender, combinați hamsia, usturoiul, sosul Worcestershire, muștarul, sucul de lămâie și oțetul și amestecați până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-un flux lent până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți o tigaie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc mare până când începeți să crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Într-un castron mare, aruncați salata verde și crutoanele cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați parmezanul și aruncați din nou. Se acoperă cu carnea de porc și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista