Salată Caesar
Salata Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți gălbenuș de ou, ulei de măsline, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare se încălzește uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și cubulețele de pâine, aruncând bine pentru a acoperi cu ulei. Prăjiți în tigaie timp de 7 minute până devin aurii.
Rupe inimile romaine în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați cu pansamentul Caesar, asigurându-vă că acoperiți toate frunzele cu generozitate.
Garnisiți cu parmezan ras și crutoanele de usturoi.
Într-un castron mediu amestecați fileurile de hamsie, caperele, muștarul, gălbenușul de ou și usturoiul. În timp ce bateți energic, adăugați uleiul vegetal într-un flux lent și constant.
Bateți oțetul de vin roșu și sucul de lămâie. Se amestecă smântâna grea și se condimentează, după gust, cu sarea.
Se va păstra câteva zile păstrate la frigider într-un recipient etanș.