Salata Bulgur cu mere și pui este un fără lactate garnitură. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ulei de măsline, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pui și Bulgur, Salată De Bulgur De Pui, și Salată De Bulgur De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și bulionul într-o cratiță medie și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mare, pufați cu o furculiță și lăsați să stea 15 minute să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați nucile într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant, pana la prajit si parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți împreună oțet, zahăr brun, muștar și 1/4 linguriță. sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Muștar
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați ulei într-un flux lent și bateți până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați mărul și puiul în castron cu bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulgur
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă pansament și se aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare, se transferă salata într-un castron sau platou de servire și se presară cu nuci și scallions.