Salată Bibb cu crostini cu unt de parmezan
Salata Bibb cu unt de parmezan Crostini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Usturoi Unt Parmezan Crostini, Inimile salatei Bibb, și Salată De Salată Bibb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în partea inferioară 1/3 a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până la auriu. Într-un castron mic, folosind o furculiță, amestecați untul și brânza împreună până se omogenizează.
Pentru salată: într-un bol mic, bateți împreună sucul de lămâie și uleiul până se combină și condimentați cu sare și piper, după gust.
Așezați salata, feniculul, busuiocul și menta într-un bol de salată.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă bine.
Întindeți untul de parmezan pe pâinea prăjită și serviți alături de salată.