Salată belgiană de andive cu Stilton și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata belgiană de andive cu Stilton și mere. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, brânză stilton, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Belgiană De Andive, Salată Belgiană De Andive, și Salată de andive, Stilton și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci, amestecați șalotele cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline.
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până când șalotele sunt ușor rumenite și abia fragede când sunt străpunse, aproximativ 40 de minute (20 până la 25 de minute într-un cuptor cu convecție). Când este suficient de rece pentru a atinge, se toacă fin.
Într-un castron larg, amestecați șalotă, 1/2 cană ulei de măsline, oțet, muștar și zahăr. Cojiți merele, sfertul, miezul și tăiați-le pe lungime în bucăți de 1/8 inch.
Se adaugă în castron și se amestecă cu pansament.
Tăiați Andiva belgiană albă și roșie pe lungime în felii de 1/8 inch lățime.
Adăugați andive și brânză în castron.
Se amestecă ușor și se condimentează salata după gust cu sare și piper.