Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata belgiană de andive cu Stilton și mere. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, brânză stilton, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Belgiană De Andive, Salată Belgiană De Andive, și Salată de andive, Stilton și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci, amestecați șalotele cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până când șalotele sunt ușor rumenite și abia fragede când sunt străpunse, aproximativ 40 de minute (20 până la 25 de minute într-un cuptor cu convecție). Când este suficient de rece pentru a atinge, se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron larg, amestecați șalotă, 1/2 cană ulei de măsline, oțet, muștar și zahăr. Cojiți merele, sfertul, miezul și tăiați-le pe lungime în bucăți de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Muștar
Oțet
Măr
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adaugă în castron și se amestecă cu pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tăiați Andiva belgiană albă și roșie pe lungime în felii de 1/8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșu Andive Belgian
6
Adăugați andive și brânză în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă ușor și se condimentează salata după gust cu sare și piper.