Salată balsamică de struguri și nuci

Salată balsamică de struguri și nuci
Salata balsamică de struguri și nuci este o fără gluten, primar și vegan farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 554 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți struguri, sos de salată de vinaigret balsamic, stafide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Salată tocată de struguri de nucă de pui feta cu vinetă balsamică, Salată de Quinoa de nucă, struguri și Kale cu pansament Balsamic alb, și Salată De Struguri De Nuc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu de servire, combinați strugurii, nucile, ceapa, ceapa verde, ridichile și stafidele. Aruncați cu sos balsamic de vinetă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
StruguriStruguri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista