Salată Balsamică De Afine

Salată Balsamică De Afine
Salata balsamică de afine durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână afine, portocale pentru buric, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Somon Balsamic De Afine, Salată de smochine de afine cu vinetă balsamică de arțar, și Salată de afine de nucă confiată cu pansament Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați spanacul, salata verde, portocalele, brânza și ceapa. Într-un castron mic, bateți vinaigreta, sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
VerziiVerzii
VinetăVinetă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.
3
Se presară cu afine și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(23)(23)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Williams Selyem Unoaked Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Acest vin fermentat 100% din oțel inoxidabil provine din viță de vie mai veche din valea râului rus. Fermentația rece produce arome de piersici coapte, nectarine albe, flori de citrice și pâine proaspătă coaptă. Este uscat la gust, cu arome răcoritoare de pere, piersici albe, minerale și lămâi Meyer. Aciditatea revigorantă și texturile cremoase oferă acestui vin capacitatea de a se împerechea cu o gamă de antreuri sărate sau aperitive cu brânză.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista