Salată Asiatică De Friptură

Salată Asiatică De Friptură
Salata asiatică de friptură este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână piper serrano, rădăcină de ghimbir, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 30 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, Salată Asiatică De Friptură, și Friptură Din Flancul Asiatic.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul de arahide, sosul de soia și piperul într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați friptura, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Gatiti si amestecati friptura si marinata intr-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, ceapa verde, ghimbirul și ardeiul serrano. Gatiti pana cand friptura este uniform maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți peste un pat de spanac cu vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv Unixte cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv
Palmer Vineyards 41/72 Merlot Cuv
Arome de fructe de pădure întunecate accentuate de indicii de condimente și arome delicate de fum.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista