Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Antipasto de vară cu vinaigretă balsamică. Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză mozzarella, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată de vară cu Ricottan cu ierburi și vinetă balsamică, și Salată de porc la grătar cu fructe de vară și vinetă balsamică cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mic, se amestecă toate ingredientele vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aranjați salata pe un platou mare de servire. Aranjați puiul, salamul, brânza, conopida, castraveții, roșiile și ardeii grași peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe