Salată Antipasto De Ton Mediteranean

Salată Antipasto De Ton Mediteranean
Salata mediteraneană Tunan Antipasto este o fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. 408 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, Salată mediteraneană Tunan Antipasto pentru doi, și Salată Mediteraneană De Ton.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista