Salată Antipasto cu pui la grătar

Salată Antipasto cu pui la grătar
Salata Antipasto cu pui la grătar este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 623 calorii, 36g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de jumătăți de piept de pui, ridichi, Salam de Genova și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Legume Antipasto La Grătar, și Antipasto De Legume La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt nereactiv, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu sucul de lămâie și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați pieptul de pui și ofertele, întoarceți-le la strat și lăsați-le la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
3
Între timp, preîncălziți broilerul. Se fierb ardeii roșii cât mai aproape de foc, întorcându-se cu clești, până se înnegrește peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Curățați, însămânțați și miez ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați - le în benzi de 3 pe 1/4 inci.
6
Rotiți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aranjați feliile de salam sau pancetta pe o foaie de copt și presărați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți feliile în bucăți de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Într-un castron mediu, combinați măslinele, șalota, caperele, oțetul, muștarul, sarea și piperul. Se amestecă restul de 6 linguri de ulei de măsline; nu vă faceți griji dacă pansamentul se separă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Încălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc moderat. Când tigaia este fierbinte, condimentați puiul cu sare și piper și grătiți sau prăjiți până se rumenesc și cruste, aproximativ 4 minute pe parte pentru sâni și 3 minute pe parte pentru licitații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Lăsați puiul să se odihnească timp de 15 minute, apoi feliați transversal 1/2 inch grosime. Rezervați orice sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Chiar înainte de servire, amestecați pătrunjelul și orice sucuri de pui acumulate în pansament. Într-un castron mare, combinați spanacul, ridichile, ardeii prăjiți și chipsurile de salam și aruncați cu jumătate din pansament. Movilați salata pe 4 farfurii mari sau un platou mare și aranjați puiul deasupra. Puneți pansamentul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Faceți înainte: toate elementele pot fi refrigerate, acoperite, timp de până la 2 zile.
15
Recomandarea vinului: aromele ascuțite și pline de viață din această salată necesită un alb uscat simplu pentru a curăța palatul între mușcături. Luați în considerare o Rioja, cum ar fi Marqus de Cceres Blanco din 1994 sau Bodegas Montecillo Cumbrero Blanco din 1994.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista