Salată afumată-curcan, prune și fenicul

Salata afumată de curcan, prune și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 493 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, copt ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată afumată-curcan, prune și fenicul, Boia Afumată-Curcan Fript De Fenicul, și Salată de prune-fenicul cu sos de miere-ghimbir.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, zahăr brun și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare până când zahărul s-a dizolvat, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Tăiați carnea de curcan din os, aruncând pielea și tendoanele, apoi tăiați subțire carnea.
Sfert fenicul bec pe lungime, apoi felie subțire folosind slicer. Feliați radicchio în același mod.
Adăugați fenicul și radicchio la pansament cu prune și nuci pecan și aruncați bine. Se condimentează cu piper.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "