Salată Acini di Pepe

Salată Acini di Pepe
Nevoie de o garnitură fără lactate? Salata Acini di Pepe ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată Acini di Pepe, Salată Acini Di Pepe, și Lămâie piper Acini di Pepe.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgere.
4
Într-o cratiță medie, combinați lichidele rezervate din ananas și portocale (este egal cu aproximativ 1 1/2 căni), zahăr, ouă, sare și făină. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu. Când amestecul devine gros, adăugați paste fierte și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
AnanasAnanas
PortocaliuPortocaliu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
A doua zi, adăugați ananas și portocale, topping bătut și marshmallows după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BezeleBezele
AnanasAnanas
PortocaliuPortocaliu
6
Se amestecă împreună și se acoperă cu cireșe, dacă se dorește. Păstrați la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista