Salata vietnameză de creveți se înfășoară cu sos picant de scufundare cu var

Salata vietnameză de creveți se înfășoară cu sos picant de scufundare cu var
Salata vietnameză de creveți învelește cu sos picant de scufundare de var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 768 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, tăiței de celofan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, Salata de creveți se înfășoară cu sos de arahide, și Rulouri Picante De Salată Vietnameză De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți creveți, sare și piper într-o oală și adăugați apă rece pentru a acoperi doar creveții. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când creveții sunt roz aprins și cozile sunt ondulate, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați creveții într-o strecurătoare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Puneți tăiței de celofan într-o oală medie și acoperiți cu apă fierbinte. Acoperiți oala și lăsați-o deoparte până când tăiței se înmoaie, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți tăiței și (folosind foarfece de bucătărie) tăiați în bucăți de 2 până la 3 inci. Întoarceți tăiței în oală, stropiți cu oțet de orez și aruncați. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Într-un castron mic, amestecați fulgii de chile și sucul de lămâie și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați usturoiul, zahărul și sosul de pește; bateți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Transferați sosul într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Pentru a asambla împachetări, aranjați niște tăiței în mijlocul fiecărei frunze de salată și acoperiți cu 1 creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Garnisiți cu morcov, busuioc, coriandru, mentă și arahide. Trageți partea de jos a fiecărei frunze și pliați părțile spre interior pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Stropiți cu sau înmuiați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista