Salata vietnameză de creveți se înfășoară cu sos picant de scufundare cu var
Salata vietnameză de creveți învelește cu sos picant de scufundare de var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 768 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, tăiței de celofan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, Salata de creveți se înfășoară cu sos de arahide, și Rulouri Picante De Salată Vietnameză De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți creveți, sare și piper într-o oală și adăugați apă rece pentru a acoperi doar creveții. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când creveții sunt roz aprins și cozile sunt ondulate, aproximativ 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați creveții într-o strecurătoare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți tăiței de celofan într-o oală medie și acoperiți cu apă fierbinte. Acoperiți oala și lăsați-o deoparte până când tăiței se înmoaie, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți tăiței și (folosind foarfece de bucătărie) tăiați în bucăți de 2 până la 3 inci. Întoarceți tăiței în oală, stropiți cu oțet de orez și aruncați. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Într-un castron mic, amestecați fulgii de chile și sucul de lămâie și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați usturoiul, zahărul și sosul de pește; bateți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Transferați sosul într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Pentru a asambla împachetări, aranjați niște tăiței în mijlocul fiecărei frunze de salată și acoperiți cu 1 creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Rețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Garnisiți cu morcov, busuioc, coriandru, mentă și arahide. Trageți partea de jos a fiecărei frunze și pliați părțile spre interior pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.