Salata de vara cu avocado
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar? Salata de vară cu avocado ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru 2,13 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 262 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, brânză feta, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de vară cu avocado, Salată de vară cu hrișcă și avocado și Salată de vară cu hrișcă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente; se acopera si se da la frigider pentru 15-20 de minute.
Adăugați avocado; arunca usor.
Se presară cu brânză feta.
Serviți imediat pe farfurii căptușite cu salată verde dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alderbrook Winery Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.