Salata de ureche de porc prăjită a lui April Bloomfield

Salata de urechi de porc prăjită a lui April Bloomfield este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 2938 calorii, 4G de proteine, și 322g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $9.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Un amestec de pansament cu Caper de lămâie, grăsime de rață redată, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pâinea prăjită a lui April Bloomfield cu unt de rampă și ouă de prepeliță prăjite, Salată Caesar cu paste de conopidă și hamsii din aprilie Bloomfield, și Ouăle diabolice ale lui April Bloomfield pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Asigurați-vă că urechile porcului dvs. sunt lipsite de păr. îndepărtați orice pe care îl observați cu un cuțit ascuțit sau un aparat de ras. puneți urechile într-o cratiță rezistentă la cuptor, cu un capac care țineei bine, apoi adăugați suficientă grăsime de rață pentru a le acoperi.
Tăiați un cerc de hârtie pergament care va acoperi urechile, puneți-l deasupra lor și acoperiți-l cu o farfurie pentru a le cântări. Acoperiți tigaia, puneți-o la cuptor și gătiți doar până când urechile sunt atât de fragede încât atunci când le dați un vârf ferm, degetele se întâlnesc, aproximativ 4 ore.
Faceți pansamentul cu lămâie: segmentați lămâile. Strângeți sucul din membrane într-un bol separat, adăugați restul ingredientelor și amestecați bine.
Adăugați segmentele de lămâie și aruncați ușor pentru a le acoperi fără a le rupe. Utilizați imediat sau răciți în frigiderul acoperit, timp de până la 1 oră.
Scoateți urechile din cuptor și lăsați-le să se răcească scufundate în grăsime. odată ce urechile sunt reci, scoateți-le din grăsime, ștergeți-le și uscați-le. (Strecurați și rezervați grăsimea de rață pentru o altă utilizare.)
Între timp, separați frunzele andivelor și treviso sau radicchio. punețiîntr-un castron mare, acoperiți cu folie de plastic și puneți vasul la frigider. (Îmi place contrastul dintre frunzele reci și urechea porcului fierbinte.)
Se toarnă uleiul de arahide într-o friteuză și se încălzește la 350 de litri F. (cantitatea de ulei va depinde de capacitatea friteuzei.) Nu recomand să faceți acest lucru într-o friteuză fără capac, deoarece uleiul va apărea, va scuipa și va stropi ca un nebun. Încearcă să nu te alarmezi. Adăugați ușor 1 ureche (sau 2 dacă aveți o friteuză mai mare), închideți imediat capacul și prăjiți până se rumenesc delicios, aproximativ 8 minute. transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați imediat pe ambele părți cu sare. Păstrați urechea(urechile) undeva calde, ca un loc prăjit lângă aragaz, în timp ce prăjiți restul.
Luați vasul de andive din frigider.
Presărați aproximativ 5 linguri de pansament răcit peste frunze, asigurându-vă că intră în toate curbele. adăugați rucola și amestecați ușor, dar bine cu degetele, astfel încât segmentele de lămâie din pansament să rămână mai mult sau mai puțin întregi, dar fiecare frunză primește niște pansament.
Puneți verdeața pe un platou, completați-o cu urechile calde și crocante și adăugați puțin mai mult pansament, dacă doriți.