Salata de telina, grapefruit si masline
Salata de țelină, grapefruit și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 38 de cenți per porție . O porție conține 107 calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți la îndemână grapefruit, țelină și frunzele lor, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 46% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de țelină, portocale și macrou afumat , Cum să faci o salată uimitoare de pui cu mere și țelină și Tiramisu cu mandarine și grepfrut roșu rubin .
Instrucțiuni
Puneți țelina, frunzele de țelină, grepfrutul, ceapa verde și măslinele într-un castron mediu. Într-un castron mic, amestecați sucul de grepfrut și zahărul.
Stropiți cu ulei de măsline, amestecând.
Se adauga sare si piper dupa gust si se toarna peste salata. Se amestecă, se gustă și se potrivește cu sare, dacă este nevoie.