Salata de somon și dovlecei la grătar a lui Michael Symon

Salata de somon și dovlecei la grătar a lui Michael Symon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână lămâie, sare kosher, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Zucchini Crudo de Michael Symon, Michael Symon la gratar stil coreean benzi friptură, și Friptura de pui prăjită a lui Michael Symon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Stropiți fileurile cu 1 lingură de ulei.
Presărați fileurile uniform cu 3/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați fileurile pe grătar sau pe grătar; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.
Radeți coaja de lămâie la egal cu 1 1/2 lingurițe; stoarceți sucul la egal cu 2 linguri.
Combinați coaja, sucul, restul de 2 linguri de ulei, restul de 3/8 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, dovlecei și mărar într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 2/3 cană de salată; presărați fiecare porție cu 1 lingură de migdale.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.