Salata de sfecla cu Ricotta Salata si masline

Salata de sfecla cu Ricotta Salata si masline
Salata de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, sare, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă Chioggia cu Ricotta Salatan și alune, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Ricotta Salatan Și Fistic, și Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sfecla în pene sau zaruri mari, păstrând diferite culori separate. Puneți usturoiul cu linguriță de sare într-un mortar până se omogenizează, apoi amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline. Pansamentul ar trebui să fie puțin pe partea tartă. Aruncați sfecla în suficient pansament pentru a acoperi ușor. Aranjați-le pe un platou și garnisiți cu rucola. Chiar înainte de servire, puneți brânza și măslinele printre verdeață. Dacă rămâne vreun pansament, puneți-l peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
MăslineMăsline
SfeclăSfeclă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BatetiBateti
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista