Salata De Friptura La Gratar Ni Unixcoise

Salata De Friptura La Gratar Ni Unixcoise
Salata de friptură la grătar ni Unixcoise este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 896 calorii. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar dijon, verdeață de salată gourmet, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Salată De Friptură La Grătar Nicoise, Steak Salad Ni Unixcoise, și Salata De Pui La Gratar Ni Unixcoise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor friptură diagonală peste cereale la intervale de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Bateți împreună vinaigreta, muștarul și, dacă doriți, pasta de hamsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă 1/2 cană amestec într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; rezervați amestecul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Adăugați friptura de flanc în farfurie sau pungă, acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
5
Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 10-12 minute sau pana se inmoaie; scurgeți și aruncați cu 1/2 cană amestec de vinetă rezervat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Gatiti fasolea verde in apa clocotita pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Scufundați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți. Se usucă cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Scoateți friptura de flanc din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de doneness.
10
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
12
Aruncați verdeața de salată cu 1/4 cană rămasă amestec de vinetă și așezați pe 4 farfurii de servire. Aranjați friptura, fasolea verde, cartoful, roșiile, măslinele și oul pe salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Stropiți cu amestecul de vinetă rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista