Salata De Friptura La Gratar Ni Unixcoise
Salata de friptură la grătar ni Unixcoise este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 896 calorii. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți muștar dijon, verdeață de salată gourmet, roșii de prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Salată De Friptură La Grătar Nicoise, Steak Salad Ni Unixcoise, și Salata De Pui La Gratar Ni Unixcoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor friptură diagonală peste cereale la intervale de 3/4 inch.
Bateți împreună vinaigreta, muștarul și, dacă doriți, pasta de hamsie.
Se toarnă 1/2 cană amestec într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; rezervați amestecul rămas.
Adăugați friptura de flanc în farfurie sau pungă, acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 10-12 minute sau pana se inmoaie; scurgeți și aruncați cu 1/2 cană amestec de vinetă rezervat. Pune deoparte.
Gatiti fasolea verde in apa clocotita pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Scufundați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți. Se usucă cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Scoateți friptura de flanc din marinată și aruncați marinada.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de doneness.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Aruncați verdeața de salată cu 1/4 cană rămasă amestec de vinetă și așezați pe 4 farfurii de servire. Aranjați friptura, fasolea verde, cartoful, roșiile, măslinele și oul pe salata verde.
Stropiți cu amestecul de vinetă rămas și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.