Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market
Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 306 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. 554 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, portocale de sânge, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de portocale de sânge, fenicul și Avocado cu Citronetă de lămâie, Salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Feta, și Salată De Portocale Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați blaturile și fundul de pe portocale pentru a expune carnea. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați coaja și miezul rămas. Feliați portocalele transversal în felii de 1/4 inch și aranjați pe 4 farfurii de salată, lăsând loc în centrul fiecăruia pentru salata de fenicul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați toate, cu excepția a aproximativ 1/2 inch din tulpinile de fenicul, rezervând bulbul și frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Îndepărtați primul strat exterior de fenicul și aruncați sau economisiți pentru stocul de legume. Clătiți becul rămas și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Tăiați 1 lingură de frunze de fenicul și puneți-le într-un castron mic împreună cu șalota, sucul de lămâie, oțetul, mierea, un vârf de sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți pentru a amesteca, apoi stropiți în uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți. Gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Înjumătățiți bulbul de fenicul, tăind longitudinal prin partea îngustă a bulbului (acest lucru va ușura bărbierirea subțire). Folosind un cuțit ascuțit (sau o mandolină sau un robot de bucătărie), tăiați feniculul în cruce cât mai subțire posibil—aproximativ 1/16 inch este ideal. (Prea gros și va domina salata; prea subțire și se ofilește și își pierde textura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați într-un castron și stropiți cu jumătate de pansament. Aruncați, gustați și adăugați sare și piper după cum este necesar. Împărțiți feniculul între cele 4 farfurii, îngrămădind în centrul feliilor de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Înjumătățiți avocado pe lungime, îndepărtați groapa și tăiați felii de 1/4 inch în carne. Folosind o lingură mare, scoateți feliile și cuibăriți-le pe și în jurul movilelor de fenicul.