Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market
Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 306 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. 554 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, portocale de sânge, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de portocale de sânge, fenicul și Avocado cu Citronetă de lămâie, Salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Feta, și Salată De Portocale Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați blaturile și fundul de pe portocale pentru a expune carnea. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați coaja și miezul rămas. Feliați portocalele transversal în felii de 1/4 inch și aranjați pe 4 farfurii de salată, lăsând loc în centrul fiecăruia pentru salata de fenicul. Pune deoparte.
Tăiați toate, cu excepția a aproximativ 1/2 inch din tulpinile de fenicul, rezervând bulbul și frunzele.
Îndepărtați primul strat exterior de fenicul și aruncați sau economisiți pentru stocul de legume. Clătiți becul rămas și lăsați-l deoparte.
Tăiați 1 lingură de frunze de fenicul și puneți-le într-un castron mic împreună cu șalota, sucul de lămâie, oțetul, mierea, un vârf de sare și câteva măcinări de piper.
Bateți pentru a amesteca, apoi stropiți în uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți. Gust pentru sare.
Înjumătățiți bulbul de fenicul, tăind longitudinal prin partea îngustă a bulbului (acest lucru va ușura bărbierirea subțire). Folosind un cuțit ascuțit (sau o mandolină sau un robot de bucătărie), tăiați feniculul în cruce cât mai subțire posibil—aproximativ 1/16 inch este ideal. (Prea gros și va domina salata; prea subțire și se ofilește și își pierde textura.)
Transferați într-un castron și stropiți cu jumătate de pansament. Aruncați, gustați și adăugați sare și piper după cum este necesar. Împărțiți feniculul între cele 4 farfurii, îngrămădind în centrul feliilor de portocale.
Înjumătățiți avocado pe lungime, îndepărtați groapa și tăiați felii de 1/4 inch în carne. Folosind o lingură mare, scoateți feliile și cuibăriți-le pe și în jurul movilelor de fenicul.
Presărați puțină sare peste avocado și apoi stropiți vinaigreta rămasă peste toată salata. Terminați cu un pic de piper.