Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de casă. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 262 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, miere, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salata Noastră Preferată De Casă, Salată De Casă Globală, și Salata EatingWell Diet House pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună CR aproxormme fra fra, ulei de măsline și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Ulei De Măsline
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați scallion, oțet, sare și piper și bateți din nou. Gustați și adăugați sare și piper după gust sau o atingere mai mult oțet dacă preferați pansamentul pe partea acidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Oțet
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Trageți ușor frunzele de salată din cap, asigurându-vă că sunt uscate. Aruncați ușor frunzele și jicama cu pansamentul. Asamblați într-un teanc pe fiecare dintre cele 4 plăci, începând cu cele mai mari frunze de pe fund pentru a crea o bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Jicama
Baza
4
Încingeți fiecare salată cu un sfert din semințele de rodie și așchii de brânză.