Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi a mamei. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Orez spaniol al mamei, Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se răcește.
3
Într-un castron mare, combinați biciul miracol, sarea, piperul și usturoiul. Se amestecă cartofii, ouăle, murăturile, pimientos și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Struguri Verzi
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară cu boia de ardei. Se răcește până la servire.