Salata Caprese Cu Friptura La Gratar

Salata Caprese Cu Friptura La Gratar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primare și דל פחמימות,e la colecția dvs., Salata Caprese cu friptură de flanc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD per porție. Acest fel principal are 390 de calorii, 32 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, sare și piper măcinat, friptură de flanc și busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 427 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată caprese cu friptură la grătar, salată caprese cu friptură balsamică și friptură caprese cu balsamic.

Instrucțiuni

1
Amesteca rosiile, mozzarella, busuiocul, 1 catel de usturoi tocat si 1 lingura ulei de masline intr-un castron; arunca pentru a acoperi. Acoperiți vasul și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Pune friptura într-o pungă mare resigilabilă; adăugați 1 cățel de usturoi tocat, 1 lingură ulei de măsline, sare și piper. Sigilați punga și distribuiți amestecul de ulei peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Gătiți friptura pe grătarul preîncălzit până la gradul dorit de fierbere, aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia boabele subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6
Împărțiți salata verde pe 4 farfurii de servire; picurați aproximativ 1 1/2 linguriță de oțet balsamic și 1 1/2 linguriță de ulei de măsline pe fiecare porție de salată verde. Acoperiți fiecare salată cu 1/4 din friptură și 1/4 din amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista