Sala De Mese Școală Cantină Rolls

Sala De Mese Școală Cantină Rolls
School Lunchroom Cantina role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 137 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Masa de prânz Lady Cantina role {pas cu pas imagini și Instructions....NO MIXER necesar}, Înapoi la școală {: rulouri de șuncă și brânză tocate}, și Mic dejun surpriză prietenos pentru copii rulouri dulci pentru întoarcerea la școală.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună apa caldă și 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați drojdia deasupra și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute, până când drojdia este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Se amestecă laptele, ouăle și sarea în drojdie. Măsurați făina într-un castron separat, adăugați 2/3 cană de zahăr și sfărâmați scurtarea în ea folosind degetele până când abia se observă. Se amestecă treptat făina în ingredientele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă folosind o lingură de lemn până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului și începe să formeze o bilă în jurul lingurii. Acoperiți cu un prosop umed fierbinte care a fost stors și puneți-l într-un loc cald pentru a se ridica până se dublează în vrac. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
5
Când aluatul a crescut, turnați untul topit peste el și frământați aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
6
Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute, apoi întindeți-l pe o suprafață ușor făinată până la 1 inch grosime. Folosiți un cuțit pentru a tăia în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Rotiți pătratele în bile și așezați-le în tigăi rotunde unse, distanțându-se la aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Lăsați să crească din nou până la dublarea dimensiunii. De asemenea, puteți pune la frigider aluatul și lăsați-l să crească peste noapte pentru coacere a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți rulourile aproximativ 12 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 57 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista