Sala De Mese Școală Cantină Rolls
School Lunchroom Cantina role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 137 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Masa de prânz Lady Cantina role {pas cu pas imagini și Instructions....NO MIXER necesar}, Înapoi la școală {: rulouri de șuncă și brânză tocate}, și Mic dejun surpriză prietenos pentru copii rulouri dulci pentru întoarcerea la școală.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună apa caldă și 1 lingură de zahăr.
Presărați drojdia deasupra și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute, până când drojdia este spumoasă.
Se amestecă laptele, ouăle și sarea în drojdie. Măsurați făina într-un castron separat, adăugați 2/3 cană de zahăr și sfărâmați scurtarea în ea folosind degetele până când abia se observă. Se amestecă treptat făina în ingredientele umede.
Se amestecă folosind o lingură de lemn până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului și începe să formeze o bilă în jurul lingurii. Acoperiți cu un prosop umed fierbinte care a fost stors și puneți-l într-un loc cald pentru a se ridica până se dublează în vrac. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 45 de minute.
Când aluatul a crescut, turnați untul topit peste el și frământați aproximativ 2 minute.
Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute, apoi întindeți-l pe o suprafață ușor făinată până la 1 inch grosime. Folosiți un cuțit pentru a tăia în pătrate de 2 inci.
Rotiți pătratele în bile și așezați-le în tigăi rotunde unse, distanțându-se la aproximativ 1 inch.
Lăsați să crească din nou până la dublarea dimensiunii. De asemenea, puteți pune la frigider aluatul și lăsați-l să crească peste noapte pentru coacere a doua zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți rulourile aproximativ 12 minute, până se rumenesc.