Sake Cosmo

Sake Cosmo
Reteta Sake Cosmo este gata în aproximativ 1 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 2. O porție conține 235 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, vodcă, pene de var și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! O De Dragul Zilei Naționale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați în agitator, gheață, vodcă, lichior de portocale, sake și suc de afine. Se agită puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se toarnă în 2 pahare de martini răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Garnisiți cu pene de var și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca vinuri Fram Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateUșor
Gata În1 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista