Sago Sabudana Khichdi
Sago Sabudana Khichdi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 487 calorii, 0g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână arahide măcinate grosier, ardei chile, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați sabudana khichdi , cum să faci sabudana khichdi pentru postul vrat, Sabudana Khichdi-Navratri Postul, și Sabudana dosa / sago dosa pentru rapid, vrat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați sago 8 ore sau peste noapte, în suficientă apă pentru a acoperi.
Topiți ghee-ul într-o cratiță mare la foc mediu. Reduceți căldura la minim și amestecați ardeii verzi de chile și semințele de chimen. Gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Amestecați sago, arahidele și nuca de cocos în cratiță. La foc mediu, gătiți și amestecați aproximativ 10 minute, până când sago este crocant.
Se amestecă zahărul și sarea. Se acoperă cu iaurt și se ornează cu cilantro pentru a servi.