Sablefish prăjit în tigaie cu ciuperci și smântână

Sablefish prăjit în tigaie cu ciuperci și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 303 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $12.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți piper, vin, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pește Sablefish De Arțar Portocaliu Prăjit În Tigaie, Cremă de supă de ardei gras roșu prăjit cu porumb dulce prăjit și smântână de coriandru-Lime, și Ciuperci într-un sos de smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu antiaderentă) la foc mediu-mare, ciuperci saut, cimbru, 1/2 linguriță. sare și piper în 2 1/2 linguri. ulei până când ciupercile sunt crocante și maro, 8 până la 10 minute.
Adăugați vin și usturoi și gătiți încă 1 minut.
Transferați într-un castron.
Ștergeți tigaia;se toarnă 1 1/2 lingură. ulei. Sare pește ușor pe partea jupuită și pune-l, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti 5 minute pe aragaz, apoi coaceti pana cand pestele este aproape opac, 3 pana la 6 minute.
Transferați fileurile pe farfurii.
Se toarnă lichidul din tigaie, se curăță tigaia și se pune la foc mediu-mic. Reîncălziți ciupercile, turnați orice exces de lichid și amestecați smântâna. Puneți ciupercile peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio