Sablefish cu tapenadă de roșii uscată la soare

Sablefish cu Tapenade de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 278 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capere, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile uscate la soare și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin. Pune deoparte.
Așezați fileurile pe o foaie de copt ușor unsă și stropiți cu ulei.
Se presară sare și piper.
Se fierbe fileurile la 5 inci de la căldură 7 până la 10 minute sau până când sunt opace. Se acoperă cu tapenadă și se servește imediat.
Notă: peștele sablefish bogat, catifelat, cunoscut și sub numele de pește de unt sau cod negru, poate fi dificil de găsit pe piețele locale, așa că cumpărați-l când vedeți o aprovizionare proaspătă. Dacă nu este disponibil, înlocuiți Pacific halibut, cod, wahoo sau un alt pește alb ferm.
Notă de vin:" un Vouvray francez sau un Pinot Noir", spune Eric Fullagar, la Freeport Cheese & Wine din Maine. "O altă alegere ar fi un ros francez uscat. Majoritatea oamenilor sunt nedumeriți de ros, dar este prietenos cu mâncarea."
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris