Saag Paneer: spanac cu brânză indiană

Saag Paneer: spanac cu brânză indiană
Rețeta Saag Paneer: spanacul cu brânză indiană este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest curs principal are 521 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 204 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de păstăi de cardamom, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saag Paneer: Spanac Cu Brânză Indiană, Spanac cremă indiană cu brânză (Saag Paneer), și Saag Paneer (spanac curry cu brânză).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați împreună turmericul, cayenne, 1 linguriță de sare și 3 linguri de ulei. Ușor, aruncați cuburile de paneer și aruncați ușor, având grijă să nu spargeți cuburile dacă utilizați tipul de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
PaneerPaneer
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați cuburile să se marineze în timp ce obțineți restul ingredientelor împreună și pregătite.
4
Dezghețați spanacul în cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru microunde, la 5 minute la înălțime, apoi curățați-l într-un robot de bucătărie până la neted. Alternativ, îl puteți tăia foarte fin cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și adăugați tigaia pe măsură ce tigaia se încălzește. În câteva minute dați tăvii o aruncare; fiecare bucată de paneer ar trebui să fie rumenită pe o parte. Fry un minut sau cam asa ceva, și apoi scoateți paneer din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și chile. Acum, iată partea importantă: sote amestecul până când este uniform colorat, care ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Nu săriți acest pas-acesta este fundamentul felului de mâncare! Dacă simțiți că amestecul se usucă și arde, adăugați câteva linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CarameleCaramele
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați garam masala, coriandru și chimen. Dacă nu ați făcut-o deja, presărați puțină apă pentru a împiedica condimentele să ardă. Gatiti, amestecand des, pana cand mirosul brut al condimentelor se gateste si totul miroase un pic mai melodios, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Adăugați spanacul și amestecați bine, încorporând amestecul de ceapă condimentat în spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați puțină sare și 1/2 cană de apă, amestecați și gătiți aproximativ 5 minute cu capacul oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Opriți căldura.
12
Adăugați iaurtul, puțin câte puțin pentru a nu se coagula. Odată ce iaurtul este bine amestecat în spanac, adăugați paneer. Porniți din nou focul, acoperiți și gătiți până când totul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
PaneerPaneer
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
13
Servi.
14
Aliniați un colizor mare cu un strat dublu mare de pânză de brânză și puneți-l în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
15
Într-o oală largă mare, aduceți laptele la fierbere blândă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a evita arderea fundului (o oală antiaderentă funcționează foarte bine în acest scop). Acest lucru va dura puțin timp, așa că aveți răbdare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
Adăugați sucul de lămâie și reduceți focul la minim. Amestecând ușor, ar trebui să vedeți aproape imediat coaja (solidele din lapte alb) și zerul (lichidul verzui) separat. Nu te agita, e perfect!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
17
Scoateți vasul de pe foc și turnați cu grijă conținutul în strecurătorul căptușit cu cheesecloth. Clătiți ușor cu apă rece pentru a scăpa de aroma de lămâie. În acest moment, puteți stoarce o parte din lichid și puteți servi cu puțină miere și câteva nuci, aproape ca o ricotta proaspătă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Prindeți capetele cheesecloth-ului și răsuciți mingea de brânză pentru a stoarce excesul de zer. Legați cheesecloth-ul de robinetul de bucătărie și lăsați brânza să se scurgă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
19
Răsuciți mingea pentru a compacta brânza într-un bloc, așezați-o pe o farfurie cu partea răsucită a cheesecloth-ului pe lateral (acest lucru vă va asigura că blocul dvs. de brânză este frumos și neted!) și setați o altă placă deasupra. Se cântărește a doua placă în jos cu cutii de fasole sau o oală grea. Treceți la frigider și lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
20
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă folosiți într-o mașină de tocat condimente sau o mașină de tocat cafea și macinați până la fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista