Saag Paneer: spanac cu brânză indiană

Saag Paneer: spanac cu brânză indiană
Rețeta Saag Paneer: spanacul cu brânză indiană este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest curs principal are 521 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 204 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de păstăi de cardamom, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saag Paneer: Spanac Cu Brânză Indiană, Spanac cremă indiană cu brânză (Saag Paneer), și Saag Paneer (spanac curry cu brânză).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați împreună turmericul, cayenne, 1 linguriță de sare și 3 linguri de ulei. Ușor, aruncați cuburile de paneer și aruncați ușor, având grijă să nu spargeți cuburile dacă utilizați tipul de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
PaneerPaneer
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați cuburile să se marineze în timp ce obțineți restul ingredientelor împreună și pregătite.
4
Dezghețați spanacul în cuptorul cu microunde într-un vas sigur pentru microunde, la 5 minute la înălțime, apoi curățați-l într-un robot de bucătărie până la neted. Alternativ, îl puteți tăia foarte fin cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și adăugați tigaia pe măsură ce tigaia se încălzește. În câteva minute dați tăvii o aruncare; fiecare bucată de paneer ar trebui să fie rumenită pe o parte. Fry un minut sau cam asa ceva, și apoi scoateți paneer din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și chile. Acum, iată partea importantă: sote amestecul până când este uniform colorat, care ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Nu săriți acest pas-acesta este fundamentul felului de mâncare! Dacă simțiți că amestecul se usucă și arde, adăugați câteva linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CarameleCaramele
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați garam masala, coriandru și chimen. Dacă nu ați făcut-o deja, presărați puțină apă pentru a împiedica condimentele să ardă. Gatiti, amestecand des, pana cand mirosul brut al condimentelor se gateste si totul miroase un pic mai melodios, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați spanacul și amestecați bine, încorporând amestecul de ceapă condimentat în spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați puțină sare și 1/2 cană de apă, amestecați și gătiți aproximativ 5 minute cu capacul oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Opriți căldura.
12
Adăugați iaurtul, puțin câte puțin pentru a nu se coagula. Odată ce iaurtul este bine amestecat în spanac, adăugați paneer. Porniți din nou focul, acoperiți și gătiți până când totul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
PaneerPaneer
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
13
Servi.
14
Aliniați un colizor mare cu un strat dublu mare de pânză de brânză și puneți-l în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
15
Într-o oală largă mare, aduceți laptele la fierbere blândă la foc mediu, amestecând frecvent pentru a evita arderea fundului (o oală antiaderentă funcționează foarte bine în acest scop). Acest lucru va dura puțin timp, așa că aveți răbdare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Adăugați sucul de lămâie și reduceți focul la minim. Amestecând ușor, ar trebui să vedeți aproape imediat coaja (solidele din lapte alb) și zerul (lichidul verzui) separat. Nu te agita, e perfect!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
17
Scoateți vasul de pe foc și turnați cu grijă conținutul în strecurătorul căptușit cu cheesecloth. Clătiți ușor cu apă rece pentru a scăpa de aroma de lămâie. În acest moment, puteți stoarce o parte din lichid și puteți servi cu puțină miere și câteva nuci, aproape ca o ricotta proaspătă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Prindeți capetele cheesecloth-ului și răsuciți mingea de brânză pentru a stoarce excesul de zer. Legați cheesecloth-ul de robinetul de bucătărie și lăsați brânza să se scurgă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
19
Răsuciți mingea pentru a compacta brânza într-un bloc, așezați-o pe o farfurie cu partea răsucită a cheesecloth-ului pe lateral (acest lucru vă va asigura că blocul dvs. de brânză este frumos și neted!) și setați o altă placă deasupra. Se cântărește a doua placă în jos cu cutii de fasole sau o oală grea. Treceți la frigider și lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
20
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă folosiți într-o mașină de tocat condimente sau o mașină de tocat cafea și macinați până la fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista