S ' Mores Cheesecake
Această rețetă face 16 porții cu 406 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ S ' mores Cheesecake, S ' mores Cheesecake, și S ' mores Cheesecake.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele crustei.
Îndepărtați 1/2 cană de amestec pentru topping; pus deoparte. Apăsați amestecul rămas uniform în fundul tigaiei.
Coaceți 5 minute sau până când crusta se transformă în aur adânc în jurul marginii.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie, oprindu-vă să răzuiți partea ocazional, până la omogenizare.
Adăugați zahăr brun, cremă de marshmallow și vanilie și bateți până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând 1 minut după fiecare adăugare. Folosiți spatula de cauciuc pentru a amesteca scorțișoară.
Presărați 1 cană chipsuri de ciocolată peste crustă.
Se toarnă aluatul peste chipsuri.
Coaceți cheesecake 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 107°.
Coaceți cu 55 de minute mai mult sau până când cheesecake-ul este așezat în jurul marginii și centrul este aproape setat, dar doar ușor agitat. (Nu introduceți cuțitul pentru a testa coacerea, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Opriți cuptorul, deschideți ușor ușa cuptorului și lăsați cheesecake-ul să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți din cuptor, acoperiți ușor cu folie și refrigerați cel puțin 3 ore.
În cratița de 1 litru, încălziți 1 cană de chipsuri de ciocolată și smântâna pentru frișcă la foc mic, amestecând ocazional, până când chipsurile de ciocolată se topesc.
Se întinde peste cheesecake și se presară cu firimituri rezervate de 1/2 cană.
Acoperiți cu folie și refrigerați cheesecake 1 oră sau până la 48 de ore. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi și a îndepărta partea tigaiei înainte de servire. Păstrați resturile acoperite în frigider.