S ' more Shortcake Pops
O porție conține 164 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 81 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, scurtare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Strawberry Shortcake Tort Pops, Shortcake Cu Căpșuni La Grătar Pop-Uri Push-It-Up, și Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. pentru a măsura amestec Bisquick, lingura ușor în ceașcă de măsurare; nivel off. Într-un castron mediu, amestecați Bisquick, lapte, zahăr și unt până se formează aluat moale. Aruncați cu 6 linguri pe foaia de cookie-uri ungreased.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet; aproximativ 20 de minute.
Cu degetele, se năruie shortcake într-un castron mare.
Adăugați cremă de marshmallow; se amestecă bine cu lingura, apăsând cu spatele lingurii, dacă este necesar, până se formează aluatul. Formați aluatul în 36 de bile de 1 inch (amestecul va fi puțin lipicios).
Așezați pe foaia cookie. Introduceți bastoane ambarcațiuni în bile shortcake, dar nu scormoni tot drumul prin cealaltă parte.* Strângeți ușor bile shortcake în jurul bastoane ambarcațiuni. Înghețați 15 minute.
În castron mic cu microunde, se topesc chips-uri și scurtarea neacoperit ca regia pe pachet de chips-uri. Se amestecă până se omogenizează. Când scufundați bile de shortcake, lucrați cu 5 până la 10 odată, păstrând restul în congelator. Înmuiați ușor fiecare bilă de shortcake două treimi în amestec de ciocolată; permițând excesului de ciocolată să picure înapoi în castron.
Presărați bile cu o cantitate mică de firimituri de cracker graham. Repetați cu bilele de shortcake rămase și amestecul de ciocolată topită.
Așezați în spumă de polistiren alb sau verde pentru a permite ciocolatei să se întărească. Odată ce ciocolata este întărită, mâncați imediat sau păstrați-o acoperită la frigider. Dacă este refrigerat, descoperiți și lăsați Shortcake pops să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.