Dacă aveți aproximativ 2 ore și 5 minute de petrecut în bucătărie, Rățușca umplută ar putea fi o rețetă vegetariană lacto-ovo excepțională de încercat. Această rețetă are 6 porții, cu 441 de calorii , 12 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, stafide, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Vă este oferită de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 48% . Acest scor este destul de bun. Scoicile umplute vegetariene , Scoicile gigantice umplute sau Manicotti și Scoicile umplute cu vită și broccoli sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De Brioșe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Bucăți De Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Transferați într-un bol mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați cuburile de pâine, orezul, busuiocul, rozmarinul, salvia, fulgii de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio
Pătrunjel Uscat
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați stafidele, nucile pecan și suficientă supă cât să se umezeze; amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Presărați cavitatea raței cu sarea rămasă. Îndesați ușor amestecul de pâine în rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Rață
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
7
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă. Înțepați bine pielea cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 1-3/4 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne arată 81°C pentru rață și 74°C pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Salată De Rucola, Pentru Servire
9
Scurgeți grăsimea pe măsură ce se acumulează în timpul frigerii. Acoperiți rața cu folie de aluminiu și lăsați-o să stea 20 de minute înainte de a scoate umplutura și a o tranșa.