Răspândirea Spanacului De Petrecere
Răspândirea spanacului de petrecere este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, spanacul, ardeiul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încearcă Răspândirea Petrecerii Cu Somon, Răspândirea Legumelor De Petrecere, și Răspândirea Legumelor De Petrecere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decongelați spanacul și scurgeți-l bine, stoarcând lichid suplimentar. Se spală pătrunjelul; se usucă pe prosoape de hârtie. În robotul de bucătărie, tocați pătrunjelul folosind lama de oțel.
Adăugați spanacul și ingredientele rămase; pulsează până se combină. A se păstra în recipient etanș la frigider.
Se servește cu biscuiți subțiri de grâu, biscuiți cu unt sau bețișoare de țelină și brânză.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip-ul poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Prost Rheinhessen Dry Riesling cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Prost Rheinhessen Dry Riesling]()
Prost Rheinhessen Dry Riesling
Arome Intense de mere verzi, piersici și caise. Gura fillingly clare și elegant cu mineralitate răcoritoare și un finisaj uscat persistent.Excelent cu carne de porc la grătar, somon și pește alb.