Răspândirea Ricotta, măsline și nuci de pin
Ricotta, măsline și nuci de Pin răspândirea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.32 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci de pin, frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Biscuiți cremă de brânză și măsline cu răspândire de pătrunjel de măsline, și Cookie-uri de nuci de pin cu rozmarin și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza ricotta, măslinele, nucile de pin, uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puls până la neted.
Adăugați pătrunjelul și pulsul până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper.
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile de pin, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 7 minute până când se prăjește ușor. Se răcește complet înainte de utilizare.