Răspândirea Caldă A Brânzei Sărate

Răspândirea Caldă A Brânzei Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să răspândiți brânza caldă sărată. Această rețetă servește 48 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pâine rotundă de pâine, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ S-Au Răspândit Trei Brânzeturi Savuroase, Șuncă caldă și brânză, și Brânză De Slănină Caldă Răspândită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați al patrulea de sus de pe pâinea de pâine; goliți cu grijă fundul, lăsând un 1-in. coajă (salvați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Se amestecă amestecul de brânză în coaja de pâine. Înfășurați într-o bucată de folie grea (aproximativ 24 in. x 18 în.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 350 de ore timp de 1 oră sau până la încălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista