Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir
Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți rutabagas, suc de lămâie, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir, Cremos Distrus Rutabagas, și Rutabagas și napi zdrobiți cu parmezan.
Instrucțiuni
Gatiti rutabagas in oala cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 35 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Combinați uleiul, sucul de lămâie, ghimbirul și zahărul într-un castron mare.
Adăugați pere; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți pe foaia pregătită. Prăjiți până se înmoaie, întorcând perele la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute în total.
Scurgeți rutabagas; reveniți la aceeași oală. Mash la piure grosier. Se amestecă la foc mediu până se evaporă excesul de umiditate, 5 minute.
Adăugați smântână, unt și cimbru.
Se amestecă în pere și orice sucuri din foaia de copt. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Transferați în vasul pentru microunde. Acoperi; rece. Reîncălziți la intervale de 1 minut.