Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir

Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir
Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți rutabagas, suc de lămâie, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rutabagas zdrobit cu pere prăjite cu ghimbir, Cremos Distrus Rutabagas, și Rutabagas și napi zdrobiți cu parmezan.

Instrucțiuni

1
Gatiti rutabagas in oala cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Combinați uleiul, sucul de lămâie, ghimbirul și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pere; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Răspândiți pe foaia pregătită. Prăjiți până se înmoaie, întorcând perele la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PerePere
6
Scurgeți rutabagas; reveniți la aceeași oală. Mash la piure grosier. Se amestecă la foc mediu până se evaporă excesul de umiditate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați smântână, unt și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
CimbruCimbru
8
Se amestecă în pere și orice sucuri din foaia de copt. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Transferați în vasul pentru microunde. Acoperi; rece. Reîncălziți la intervale de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista