Rutabaga-Tigaie De Varză
Rutabaga-tigaia de varză este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 110 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, varză, amestec de făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui cu crustă de fulgi de porumb cu salată de varză roșie și cartofi Rutabaga, Skillet varză și șuncă, și Varză De Tigaie.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare pana cand este crocant.
Îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Adăugați rutabaga și următoarele 4 ingrediente la picături în tigaie.
Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți, acoperit, 20 de minute. Descoperiți și reveniți la fierbere; se amestecă varza. Gatiti 5 minute sau pana cand rutabaga este frageda.
Se presară cu amestec de făină de porumb; se amestecă până se omogenizează. Gatiti inca 1 minut.