Runda 2 - quesadilla de Ziua Recunostintei cu sos de scufundare cu cremă de afine

Runda 2 - quesadilla de Ziua Recunostintei cu sos de scufundare cu cremă de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați runda 2-quesadilla de Ziua Recunoștinței cu sos de merișor. Pentru $17.42 pe portie, această rețetă acoperă 87% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 5867 calorii, 527g de proteine, și 207g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, salvie, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză De Curcan Afine & Salvie Quesadilla), Mere la grătar și Quesadilla Brie cu sos de mere de căpșuni, și Runda 2-Placinta De Ziua Recunostintei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți 1 tortilla de făină în tigaie. Acoperiți cu jumătate din brânză, apoi un strat de curcan, un strat de umplutură. Se acoperă cu brânza rămasă și se acoperă cu o altă tortilla. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute si flip. Pentru a răsturna, puneți o farfurie mare deasupra quesadilla în tigaie. Puneți palma pe farfurie și răsturnați tigaia cu susul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți tigaia înapoi pe aragaz și glisați quesadilla înapoi în tigaie. Gatiti pana cand branza este topita, inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Amestecați smântâna și sosul de afine într-un bol mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați quesadilla în 8 pene, transferați într-un platou de servire și serviți cu smântână de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AfineAfine
1
Într-o oală mare cu un capac suficient de mare pentru a se potrivi curcanului, adăugați toate, cu excepția a 2 căni de cidru de mere și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sarea, 3 crenguțe de cimbru, 3 crenguțe rozmarin și amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
SareSare
3
Se scoate de pe foc, se adaugă 5 căni de gheață, 6 căni de apă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
4
Puneți curcanul în oală cu saramură și țineți-l în jos, astfel încât cavitatea să se umple cu saramură. Dacă curcanul nu este complet scufundat în saramură, adăugați încă 2 până la 3 căni de apă în oală până când este acoperit. Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aranjați-l, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți cimbrul rămas și buchetul de salvie în cavitate și trageți aripile înapoi sub fundul sânului. Legați picioarele împreună cu o bucată de sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
CimbruCimbru
Aripi De PuiAripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, condimentele de pasăre și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Ulei De CanolaUlei De Canola
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Periați curcanul liber până când este complet acoperit. Puneți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 30 de minute înainte de curcan se face, din belșug ungeti pasăre cu glazura de cidru. Ungeți cu glazura rămasă de încă 2 ori la intervale de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță mică combinați cele 2 căni rezervate de cidru de mere și 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți capacele de ciuperci din tulpini. Rezervați capacele pentru rețeta online rotundă 2 Ciuperci umplute. Tăiați aproximativ tulpinile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola. Se amestecă ceapa și țelina și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați tulpinile și ierburile de ciuperci și continuați să gătiți până când ciupercile se rumenesc și legumele sunt ușor fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
IerburiIerburi
6
Bateți împreună ouăle și bulionul de pui într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați pâinea cubată și aruncați pentru a acoperi toată pâinea. Amestecați ceapa gătită și amestecul de ciuperci și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
PâinePâine
8
Se transferă în vasul de copt și se coace, acoperit liber cu folie, timp de 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți folia pentru ultimele 10 minute de timp de gătit pentru a rumeni blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Folosiți resturile din această rețetă pentru a face quesadillas și ciuperci umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci

Ingrediente

1galloncidru de mere, divizatcidru de mere, divizat1pâinepâine franceză veche de o zi, tăiată cubulețe în cuburi de 1/2 inchpâine franceză veche de o zi, tăiată cubulețe în cuburi de 1/2 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier3ceapațelină, tăiată cubulețețelină, tăiată cubulețe8221 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm2ouă, bătuteouă, bătute2maritortilla de făinătortilla de făină3crenguțerozmarin proaspătrozmarin proaspăt1buchetsalvie proaspătăsalvie proaspătă12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate1buchetcimbru proaspăt, împărțitcimbru proaspăt, împărțit1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de cimbru tocatefrunze proaspete de cimbru tocate1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Ceapa galbena medie, tocataGummy Salvatori de viațăGummy Salvatori de viață1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete12 lingurițe de pudră de usturoi1 recipient (7 uncii) ceapă tocată1 recipient (7 uncii) ceapă tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcheddar mărunțitcheddar mărunțit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe6kilogramecurcan congelat, dezghețatcurcan congelat, dezghețat1Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #45671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete ciuperci cu buton albpachete ciuperci cu buton alb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de afine cu boabe întregisos de afine cu boabe întregi
DificultateGreu
Gata În13 m.
Porții2
Scor De Sănătate97
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista