Runda 2 - quesadilla de Ziua Recunostintei cu sos de scufundare cu cremă de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați runda 2-quesadilla de Ziua Recunoștinței cu sos de merișor. Pentru $17.42 pe portie, această rețetă acoperă 87% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 5867 calorii, 527g de proteine, și 207g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, salvie, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ziua Recunostintei Resturi Quesadilla (3-Brânză De Curcan Afine & Salvie Quesadilla), Mere la grătar și Quesadilla Brie cu sos de mere de căpșuni, și Runda 2-Placinta De Ziua Recunostintei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți 1 tortilla de făină în tigaie. Acoperiți cu jumătate din brânză, apoi un strat de curcan, un strat de umplutură. Se acoperă cu brânza rămasă și se acoperă cu o altă tortilla. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute si flip. Pentru a răsturna, puneți o farfurie mare deasupra quesadilla în tigaie. Puneți palma pe farfurie și răsturnați tigaia cu susul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Umplutură
Brânză
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți tigaia înapoi pe aragaz și glisați quesadilla înapoi în tigaie. Gatiti pana cand branza este topita, inca 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
5
Amestecați smântâna și sosul de afine într-un bol mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tăiați quesadilla în 8 pene, transferați într-un platou de servire și serviți cu smântână de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Afine
1
Într-o oală mare cu un capac suficient de mare pentru a se potrivi curcanului, adăugați toate, cu excepția a 2 căni de cidru de mere și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sarea, 3 crenguțe de cimbru, 3 crenguțe rozmarin și amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Cimbru
Sare
3
Se scoate de pe foc, se adaugă 5 căni de gheață, 6 căni de apă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
4
Puneți curcanul în oală cu saramură și țineți-l în jos, astfel încât cavitatea să se umple cu saramură. Dacă curcanul nu este complet scufundat în saramură, adăugați încă 2 până la 3 căni de apă în oală până când este acoperit. Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aranjați-l, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți cimbrul rămas și buchetul de salvie în cavitate și trageți aripile înapoi sub fundul sânului. Legați picioarele împreună cu o bucată de sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Cimbru
Aripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
7
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, condimentele de pasăre și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Ulei De Canola
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Periați curcanul liber până când este complet acoperit. Puneți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 30 de minute înainte de curcan se face, din belșug ungeti pasăre cu glazura de cidru. Ungeți cu glazura rămasă de încă 2 ori la intervale de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță mică combinați cele 2 căni rezervate de cidru de mere și 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Scoateți capacele de ciuperci din tulpini. Rezervați capacele pentru rețeta online rotundă 2 Ciuperci umplute. Tăiați aproximativ tulpinile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola. Se amestecă ceapa și țelina și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați tulpinile și ierburile de ciuperci și continuați să gătiți până când ciupercile se rumenesc și legumele sunt ușor fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Ierburi
6
Bateți împreună ouăle și bulionul de pui într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați pâinea cubată și aruncați pentru a acoperi toată pâinea. Amestecați ceapa gătită și amestecul de ciuperci și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ceapă
Pâine
8
Se transferă în vasul de copt și se coace, acoperit liber cu folie, timp de 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Scoateți folia pentru ultimele 10 minute de timp de gătit pentru a rumeni blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Folosiți resturile din această rețetă pentru a face quesadillas și ciuperci umplute.
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.