Runda 2: Pui Cacciatore
Rundă 2: pui Cacciatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $1.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 565 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, frunze proaspete de pătrunjel, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau într-o pungă plasică resigilabilă, adăugați făina, 1 linguriță de condimente italiene și sare și piper, după gust.
Combinați bine, apoi adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare cu față înaltă, cu capac, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Se scutură excesul de făină din pui și se prăjește în ulei până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie și rezervați.
În tigaie, adăugați ciupercile și ardeiul gras și gătiți timp de 2 minute, până se înmoaie ușor.
Adăugați restul de 1 linguriță de condimente italiene, supa de roșii și bulionul de pui. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și adăugați puiul rezervat. Acoperiți cu un capac și gătiți până când puiul este complet gătit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți capacul cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit, pentru a reduce ușor sosul.
Transferați cacciatore într-un platou de servire, presărați pătrunjel și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo