Rumps de miel prăjit cu cartofi zdrobiți de Ni Cormoroise

Rumpurile de miel prăjite cu cartofi zdrobiți ni Aproximoise ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, ciorbe de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă de miel (cu cartofi zdrobiți), Salată Ni De Miel Cu Cartofi Și Fasole Fava, și Miel fiert cu ardei iute, ananas zdrobit, lemongrass și ghimbir.
Instrucțiuni
Mai întâi de toate confit usturoiul.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Separați și curățați cuișoarele. O modalitate ușoară de a face acest lucru este punând fiecare cățel plat pe o scândură, așezați un cuțit mare și greu deasupra și zdrobiți cu pumnul strâns. Acest lucru slăbește pielea. Apoi tăiați capetele rădăcinii.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică, gătiți usturoiul până se rumenesc, apoi transferați într-un vas mic de prăjit, adăugați puțină sare și 1 crenguță de cimbru și prăjiți la cuptor pentru aproximativ 10 minute până se înmoaie.
Scoateți și răciți; lăsați cuptorul pornit pentru a prăji carnea.
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Sfat în cartofi și menta și se lasă să se fierbe timp de 15 minute, până când cartofii sunt doar licitație.
Scurgeți și aruncați menta. Lăsați să stea timp de 10 minute până când cartofii sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați, apoi, folosind un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați pielea.
Întoarceți cartofii în tigaie și, folosind o furculiță mare, zdrobiți aproximativ.
Se amestecă aproximativ 3 lingurițe de ulei de măsline, caperele, hamsiile tocate, măslinele și 3-4 căței de usturoi confitați. Zdrobiți din nou cu furculița. Se toacă chervilul sau pătrunjelul și se amestecă împreună cu niște condimente. Puneți deoparte și păstrați cald.
Tăiați orice exces de grăsime din stratul superior de miel, lăsând puțin pornit pentru gătit. Scorați partea de sus într-o cruce încrucișată folosind un cuțit ascuțit. Condimentează bine.
Încălziți o tigaie antiaderentă pe bază grea până când este foarte fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei, apoi gătiți mielul, cu partea grasă în jos. Saut bine și porniți toate cele patru laturi până când se rumenesc frumos peste tot (aproximativ 4 minute), apoi scoateți din tigaie.
Aranjați cimbrul rămas și rozmarinul într-o tavă de prăjire (sau în tigaie dacă este rezistentă la cuptor) pentru a face 4 grămezi.
Așezați o bucată de miel deasupra fiecăruia. Prăjiți la cuptor timp de 15-20 de minute până când sunt fierte la mediu, apoi lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Pentru a servi, puneți o porție de cartof pe fiecare farfurie. Aranjați roșiile, dovleceii și fasolea în jurul său sau doar o salată simplă, dacă preferați. Feliați mielul pe diagonală, ventilați deasupra, apoi stropiți cu orice suc de carne. Acoperiți fiecare bucată de miel cu mai mult usturoi confitat.