Rumps de miel prăjit cu cartofi zdrobiți de Ni Cormoroise

Rumps de miel prăjit cu cartofi zdrobiți de Ni Cormoroise
Rumpurile de miel prăjite cu cartofi zdrobiți ni Aproximoise ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, ciorbe de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă de miel (cu cartofi zdrobiți), Salată Ni De Miel Cu Cartofi Și Fasole Fava, și Miel fiert cu ardei iute, ananas zdrobit, lemongrass și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Mai întâi de toate confit usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Separați și curățați cuișoarele. O modalitate ușoară de a face acest lucru este punând fiecare cățel plat pe o scândură, așezați un cuțit mare și greu deasupra și zdrobiți cu pumnul strâns. Acest lucru slăbește pielea. Apoi tăiați capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică, gătiți usturoiul până se rumenesc, apoi transferați într-un vas mic de prăjit, adăugați puțină sare și 1 crenguță de cimbru și prăjiți la cuptor pentru aproximativ 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți și răciți; lăsați cuptorul pornit pentru a prăji carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Sfat în cartofi și menta și se lasă să se fierbe timp de 15 minute, până când cartofii sunt doar licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți și aruncați menta. Lăsați să stea timp de 10 minute până când cartofii sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați, apoi, folosind un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Întoarceți cartofii în tigaie și, folosind o furculiță mare, zdrobiți aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă aproximativ 3 lingurițe de ulei de măsline, caperele, hamsiile tocate, măslinele și 3-4 căței de usturoi confitați. Zdrobiți din nou cu furculița. Se toacă chervilul sau pătrunjelul și se amestecă împreună cu niște condimente. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
10
Tăiați orice exces de grăsime din stratul superior de miel, lăsând puțin pornit pentru gătit. Scorați partea de sus într-o cruce încrucișată folosind un cuțit ascuțit. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Încălziți o tigaie antiaderentă pe bază grea până când este foarte fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei, apoi gătiți mielul, cu partea grasă în jos. Saut bine și porniți toate cele patru laturi până când se rumenesc frumos peste tot (aproximativ 4 minute), apoi scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Aranjați cimbrul rămas și rozmarinul într-o tavă de prăjire (sau în tigaie dacă este rezistentă la cuptor) pentru a face 4 grămezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Așezați o bucată de miel deasupra fiecăruia. Prăjiți la cuptor timp de 15-20 de minute până când sunt fierte la mediu, apoi lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Pentru a servi, puneți o porție de cartof pe fiecare farfurie. Aranjați roșiile, dovleceii și fasolea în jurul său sau doar o salată simplă, dacă preferați. Feliați mielul pe diagonală, ventilați deasupra, apoi stropiți cu orice suc de carne. Acoperiți fiecare bucată de miel cu mai mult usturoi confitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista