Rum Raisin Ice Milk
Rum Raisin Ice Milk ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 11 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Un amestec de zahăr, rom, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Stafide-Pâine Cu Lapte De Miere, Rum Stafide Lapte De Cocos Inghetata (Vegan), și Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stafidele și romul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Scurgeți stafidele; aruncați romul. Se toacă fin stafidele și se lasă deoparte.
Bateți ouăle într-un bol mediu la viteza mare a unui mixer electric 3 minute sau până când sunt groase și palide.
Combinați zahărul și amidonul de porumb; adăugați treptat amestecul de zahăr la ouăle bătute, bătând constant.
Transferați amestecul într-o cratiță mare; amestecați laptele degresat. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă laptele evaporat, vanilia și stafidele tocate. Acoperiți și răciți bine.
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator de 1 galon transformat manual sau electric. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.